abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Politică » Moţii au nevoie de un europarlamentar care să lucreze pentru români, la Bruxelles, nu împotriva lor!

Moţii au nevoie de un europarlamentar care să lucreze pentru români, la Bruxelles, nu împotriva lor!

Publicat în 11.05.2014 la ora 18:17

psdPrioritatea mea, în calitate de primar al oraşului Abrud, este accesarea fondurilor europene. În acest sens, nu a existat sesiune de proiecte la care să nu aplicăm împreună cu echipa de experţi pe care am constituit-o la Primăria Abrud.

Am reuşit, în trecut, să accesez, personal, fonduri europene şi sper că acum o să reuşim să facem acest lucru şi pentru comunitatea din Abrud. Din păcate, fosta administraţie locală nu a demarat nici un proiect european, poate din necunoaştere sau chiar din rea intenţie. Pentru a accesa cât mai multe fonduri europene, Abrudul are nevoie, la Bruxelles, de o echipă de europarlamentari care să nu mai vorbească România de rău. Aşa cum am observat cu toţii, europarlamentarii lui Traian Băsescu şi ai PDL, în frunte cu Monica Macovei, au distrus imaginea României în străinătate, au luptat împotriva ţării, nu pentru binele ei.
lNoi, cei din Munţii Apuseni, nu putem să-i susţinem pe cei care fac rău ţării noastre
Noi, locuitorii din zona Munţilor Apuseni, ne dorim ca la Bruxelles să fim reprezentaţi de un bun român. De aceea, vă invit să votaţi, pe 25 mai, lista PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare. Cu europarlamentari precum Corina Creţu, care s-a luptat pentru România, înfruntându-l pe Laszlo Tokes, cu Ecaterina Andronescu, Ioan Mircea Paşcu, Dan Nica sau reprezentanţi ai judeţului Alba – Victor Negrescu şi Vera Cristescu, putem să luptăm pentru România la Bruxelles. Mai mult, îi invit pe locuitorii din Apuseni să voteze cu PSD pentru că a desemnat pe liste oameni care cunosc foarte bine zona. Vera Cristescu este moaţă de-a noastră, a dezvoltat o afacere de succes în zonă, creând locuri de muncă şi promovând turismul în Apuseni. Este singura candidată din Munţii Apuseni, de la toate partidele, ceea ce demonstrează importanţa acestei zone pentru PSD.
Victor Negrescu a fost foarte prezent în ultimii ani în Apuseni şi cunoaşte problemele zonei. A fost alături de mine la Abrud, în campania electorală pentru alegerile locale şi alături de deputatul de Apuseni, Ioan Dîrzu, la alegerile parlamentare. Este unul dintre cei care ne ajută şi ştie cum putem să ne dezvoltăm accesând fonduri europene. De altfel, începând din acest an, foarte multe fonduri vor fi accesate direct de la Bruxelles. De aceea, zona Munţilor Apuseni şi Abrudul au nevoie de un om acolo, iar singurul partid care le oferă moţilor şansa de a avea un reprezentant care să lupte pentru România este Partidul Social Democrat.

Nicolae SIMINA,
primarul oraşului Abrud

Acest articol a fost citit de 461 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.