Rămâi conectat

Știrea ta

DJ 107I în Comuna Bucium, la sfârșit de an: O calamitate în locul unei promisiuni

Publicat

în

Într-un videoclip filmat din interiorul unui autoturism, se prezintă dezastrul rutier de pe DJ 107I, în Comuna Bucium.

După amplele lucrări pentru proiectul Transalpina de Apuseni, DJ 107I arata jalnic, plin de gropi si neîngrijit.

Un cetățean îngrijorat de starea drumului a trimis pe adresa redacției aceste imagini foarte grăitoare despre starea deplorabilă in care se afla acest drum județean care ar trebui să ajute această regiune și să ducă la dezvoltarea turistică, realitatea este cu totul alta.

În loc să ofere o cale lină și sigură, acest drum devine un obstacol în calea oricărui călător, indiferent dacă este localnic sau vizitator.

Mesajul trimis de cetățeanul ingrijorat este „Așa se intâmpină turiști și noul an, cu multă căldură”.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Știrea ta

Viceprimarul din Roșia Montană a pus mâna pe drujbă și s-a pus pe curățat copacii căzuți pe liniile de electricitate

Publicat

în

Viceprimarul din comuna Roșia Montană a intervenit în ajutorul oamenilor de la electrica, ce interveneau pentru remedierea problemelor la rețeaua de curent electric. Bărbatul a pus mâna pe drujbă și s-a apucat de curățat copacii căzuți pe liniile de electricitate.

„Viceprimarul comunei Roșia Montană, Vasile Morariu, văzând că cei de la electrică nu fac față , și-a luat drujba lui particulară și s-a apucat de treabă. Un vice exemplu pentru ceilalți. Poți să-l numești Piedone de la Roșia Montană”, ne-a scris un cititor al abrudinfo.ro.

„Cât am putut alături de domnul consilier Nuța Doru am făcut azi. De la electrica au venit 2 oameni, până la această oră s-a rezolvat doar linia de medie tensiune din Roșia Montană dar urmează a se rezolva și la Corna și Bucium Muntari, pe urmă se va reveni la cea de joasă tensiune. Vreau să aduc în vedere aportul domnului RADU DANDEA, inspector SVSU la primărie care este trup și suflet pentru comună!!!” a scris Vasile Morariu pe contul personal de Facebook.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea ta

Mogoșul, fără energie electrică de mai bine de 12 ore, din cauza condițiilor meteo din Apuseni

Publicat

în

Comuna MOGOȘ a rămas fără energie electrică, de mai bine de 12 ore, după ce mai multe cabluri de electricitate căzute în urma ninsorii abundente.

Ninsorile abundente din ultimele ore au afectat mai multe localități din județul Alba. Locuitorii din Mogoș sunt fără electricitate de mai bine de 12 ore.

Un cititor al abrudinfo.ro a trimis pe adresa redacției mai multe imagini cu situația din zonă și informații din care reiese că în zona satului Ghioncani mai multe fire sunt căzute în urma ninsorii abundente.

Oamenii spun că datorită lipsei electricității nu există nici semnal la rețelele de telefonie mobilă: „Sperăm ca Electrica să se deplaseze în zonă cât mai repede”, spun localnicii.

Reprezentanții Electrica au transmius că peste 10 formatii sunt la intervenții pe teren de azi dimineață, pentru a remedia treptat toate defectele.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea ta

Femeie din Ciuruleasa, după întâlnirea cu o turmă de mistreți: „M-am speriat foarte tare. Și acum îmi tremură picioarele”

Publicat

în

O turmă de mistreți a fost surprinsă de o femeie care îsși plimba câinele, în apropierea pădurii, la Ciuruleasa. Imaginile au fost făcute publice de către aceasta.

Aceasta a declarat pentru abrudinfo.ro că a fost vorba de șapte sau opt mistreți, toți adulți,  foarte mari și că trecut printr-o sperietură zdravănă în urma întâlnirii neașteptate.

„Veneau spre mine, eu vorbeam la telefon și nu am fost atentă până când am auzit niște zgomote și m-am uitat în stânga mea. Să fac infarct, nu alta. Am avut noroc cu câinele care s-a luat dupa ei și au fugit prin pădure. M-am speriat fosrte tare. Și acum îmi tremură picioarele”, ne-a povestit cea care a făcut fotografiile.

În ultimii ani, populația de porci mistreți s-a înmulțit foarte mult și au început să se familiarizeze cu oamenii, aceștia făcând prăpăd spre supărarea oamenilor.

Problema nu este una izolată, mai multe sate din Apuseni sunt devastate de porcii mistreți, autoritățile fiind neputincioase.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Știri Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

abrud, stiri abrud, informatii abrud