abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Sport » CS Gold Roşia Montană, victorii în Ungaria şi la Buzău

CS Gold Roşia Montană, victorii în Ungaria şi la Buzău

Publicat în 17.05.2014 la ora 11:01

rugby rosiaDin nou un weekend foarte încărcat pentru fetele de la CS Gold Roşia Montană, pasionate de sportul cu balonul oval, ce au parcurs peste 1500 de kilometri pentru a participa la două competiţii, în Ungaria şi la Buzău.

Astfel, în etapa a 3-a a campionatului de rugby din ţara vecină, elevele antrenorului Ionel Sahlean au susţinut 4 partide, la Szekesfehervar, obţinând două victorii şi două înfrângeri, după cum urmează: 17-19 cu Fehervar RK, 10-19 cu Battai Buldogok, 15-0 cu Elefantok RSE, 24-6 cu Budapest Exiles Ladies. „Am deplasat un lot compus în preponderenţă din junioare, având numai două senioare, restul jucătoarelor fiind convocate la lotul naţional. Niciodată în Ungaria nu am avut efectivul complet”, a precizat antrenorul Ionel Homeniuc. Următoarea etapă (ultima din tur) în întrecerea din Ungaria este prevăzută în 6 iunie, româncele clasându-se momentan pe locul secund. Lotul formaţiei din Munţii Apuseni a fost compus din Iuliana Paşca, Ana Maria Stroaia (senioare), Nicoleta Drilea (revenită după o accidentare), Andreea Lefter, Cătălina Rusu, Eliza Rusu, Gabriela Druţă, Veronica Filip.
La junioare, la Buzău, în cadrul rundei a doua a campionatului naţional de rugby pentru junioare, moaţele au bătut tot, 4 meciuri şi tot atâtea succese: 24-5 (12-0) cu campioana CSM Paşcani, 30-0 (15-0) cu RC Buzău, 12-5 (5-5) cu RC Venus Piatra Neamţ, 31-5 (19-5) cu Arieşul „Mihai Viteazul” Turda, situându-se pe locul întâi. Pe lângă lotul din Ungaria, au mai evoluat Ana Maria Surdu, Mădălina Radu, Sorina Rus şi Cristina Tunaru. Sâmbătă, la Snagov va fi etapa a 3-a la senioare, iar în 24 mai se va disputa a 4-a etapă la junioare.

D. H.

Acest articol a fost citit de 731 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.