abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Sport » CS Gold Roşia Montană a câştigat etapa de rugby 7, de la Iaşi!

CS Gold Roşia Montană a câştigat etapa de rugby 7, de la Iaşi!

Publicat în 10.05.2014 la ora 13:35

CS-Gold-Rosia-MontanaCS Gold Roşia Montană a dat lovitura la etapa a doua a campionatului de rugby în 7 feminin, senioare, ce a avut loc la Iaşi.

Formaţia din Munţii Apuseni a învins pe propriul teren pe Politehnica Iaşi, campioana ultimelor două ediţii, cu scorul de 10-7 (0-7), furnizând o uriaşă surpriză. „Deţinătoarea titlului n-a mai pierdut de aproape trei ani şi la turneul de la Zlatna ne-a bătut cu 19-0, dar am făcut o repriză secundă de excepţie. Deşi situaţia financiară este foarte precară, noi mergem înainte şi demonstrăm că facem rugby de calitate la Roşia Montană”, a declarat antrenorul Ionel Sahlean, ce a mizat pe efectivul compus din Alina Diniţă, Mădălina Radu, Ioana Paşca, Liliana Radu, Oxana Bunici, Andreea Vana, Claudia Mităchescu, Mădălina Filip, Sorina Oglavie, Rodica Codrea, Sorina Rus, Nicoleta Drilea, Bogdana Sicoe şi Ana Maria Stroaia.
După două etape disputate, prima la Zlatna şi a doua la Iaşi, în clasamentul general conduce CS  Politehnica Iaşi (16 p), urmată de CS Gold  Roşia Montană (15 p), CSU Cluj (11 p) şi RC Gringos Transilvania (6 p). În Moldova, echipa moţească a câştigat toate întâlnirile, respectiv 12-7 cu CSU Cluj şi 50-0 cu RC Gringos Transilvania, adjudecându-şi turneul, cu 9 puncte. Următoarea etapă, a treia, va avea loc pe 17 mai şi va fi organizată la Cluj. CS Gold Roşia Montană participă sâmbătă la Buzău, la campionatul de junioare şi duminică, 11 mai în Ungaria, la a treia etapă a întrecerii din ţara vecină.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 367 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.