abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Sport » Andrei Nelega, din Abrud, a câștigat Cupa României la culturism și fitnes

Andrei Nelega, din Abrud, a câștigat Cupa României la culturism și fitnes

Publicat în 25.05.2017 la ora 9:41

Abrudeanul Andrei Nelega, legitimat în prezent la ACS Energy Fit Tg. Mureș a câștigat recent Cupa României la culturism și fitnes, importanta competiție națională desfășurându-se la Reghin. Sportivul din Munții Apuseni a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria Men Physique +179 cm seniori.

Culturismul, sportul al etalării mușchilor, are numeroși practicanți și în județul Alba, rezultatele obținute fiind unele remarcabile, la respectiva întrecere din județul Mureș albaiulianul Cristian Crișan clasându-se pe poziția a 4-a.

Revenind la Andrei, acesta va împlini 25 de ani în luna septembrie și s-a stabilit în municipiul Alba Iulia, după încheierea studiilor universitare.

Nelega a început să practice această ramură sportivă cu un an, în vara lui 2016, participând la două competiții, Pronutrition Grand Prix și Cupa României, principala preocupare în viitor fiind pregătirea Campionatului Național de Fitness, din luna septembrie, de la Tg. Mureș.

Andrei profesează ca și instructor de fitness, acreditat de FRCF, la o sală din municipiul reședință de județ și promite că nu se va opri aici, sugestiv fiind motto-ul ce-l călauzește în sport: “Work hard – Dream big – Make it count!”

Sunt bucuros de rezultatul obținut la acest concurs și îmi doresc ca în septembrie să repet perfomanța și să câștig și Openul. Va urma o pregătire mult mai intensă și sper ca munca să fie iarăși răsplătită! Țin să-i multumesc pe această cale antrenorului meu Sebastian Popovici, pentru susținerea și încrederea acordate, dar și tuturor persoanelor care au fost alături de mine pe parcursul pregătirii”, a precizat proaspătul laureat național, după cel mai important rezultat al carierei, până în prezent.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 717 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.