abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Zilele Şcolii Abrudene la Liceul ”Horea, Cloşca şi Crişan”

Zilele Şcolii Abrudene la Liceul ”Horea, Cloşca şi Crişan”

Publicat în 24.05.2013 la ora 23:04

A devenit tradiţie ca la Liceul ”Horea, Cloşca şi Crişan” din Abrud, în această perioadă să aibă loc un eveniment important pentru viaţa şcolii, şi anume sărbătorirea Zilelor Şcolii Abrudene.

sala de clasaCu această ocazie, se contabilizează reuşitele, dar şi eşecurile, se evidenţiază meritele acelor elevi care păstrează spiritul acestei şcoli prin participarea şi obţinerea de rezultate de excepţie la concursuri şi se fac planuri pentru viitor. Zilele Şcolii Abrudene se desfăşoară anul acesta în zilele de 23 şi 24 mai. Toţi cei care au fost, sunt sau vor fi elevi ai acestui prestigios liceu al Munţilor Apuseni sunt aşteptaţi să ia parte cu drag la toate manifestările organizate de această instituţie.
Joi va avea loc o sesiune de comunicări şi referate ale elevilor, iar vineri se va derula Ziua Porţilor Deschise, prilej de prezentare a liceului tuturor celor care doresc să îl viziteze. Ca de obicei, sunt invitaţi viitorii absolvenţi ai ciclului gimnazial din zonă pentru a se familiariza cu atmosfera şi spiritul liceului şi pentru a li se prezenta oferta şcolară a liceului pentru anul şcolar 2013-2014. În încheierea vizitei, musafirii sunt invitaţi să participe la manifestările artistice şi sportive susţinute de elevii liceului.

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 689 ori

Un Comentariu la Zilele Şcolii Abrudene la Liceul ”Horea, Cloşca şi Crişan”

  1. dinis Răspunde

    25.05.2013 la 18:00

    unde pot gasi profilele de la abrud pe anul 2013-2014?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.