abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știri din zonă » Zece cetățeni cu spirit civic au fost premiaţi, la sfârşit de an, de către poliţiştii din Brad

Zece cetățeni cu spirit civic au fost premiaţi, la sfârşit de an, de către poliţiştii din Brad

Publicat în 21.12.2018 la ora 21:08

Pentru spiritul civic de care au dat dovadă, zece locuitori ai municipiului Brad au fost premiaţi, astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale ce a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Brad.

Poliţiştii au dorit să le mulţumească, astfel, cetăţenilor care fac cinste comunităţii şi constituie un model demn de urmat. Cei zece au primit diplome de recunoştinţă din partea poliţiştilor pentru spiritul civic de care au dat dovadă în diferite situaţii. Aceştia, pe parcursul anului, au găsit pe raza localităţi diferite sume de bani (acte, carduri bancare etc.), pe care le-au predat Poliţiei, care, în cel mai scurt timp, le-a restituit proprietarilor.

Iniţiativa a aparţinut Poliţiei Municipiului Brad şi a fost susţinută de conducerea IPJ HUNEDOARA şi de Primăria Municipiului Brad.

Exemple semnificative:

  • o femeie care a gasit, in data de 02.02.2018, in parcarea unui magazin din Brad 3.600 lei, intr-o plasa, suma pierduta de o femeie  din com. Vaţa de Jos.
  • o altă brădeancă a gasit, in data de 22.03.2018, pe strada Minerilor, in fata unei brutării, un portmoneu cu 238 de lei si un card bancar BCR, apartinand unei femei, din mun. Brad
  • o femeie, in data de 15.04.2018, a gasit un portmoneu cu mai multe carduri bancare, apartinand unui bărbat care le-a pierdut în incinta unei farmacii.
  • un bărbat din mun. Brad a gasit, in data de 29.04.2018, pe tejgheaua benzinariei unde lucreaza o borseta cu un portmoneu 600 de lei, un permis de conducere şi un card bancar  apartinanad unui alt bărbat, care le-a uitat, după ce a alimentat autoturismul.
  • femeie a gasit, in data de 09.08.2018, un portmoneu pe strada Republicii din mun. Brad, cu 968 lei şi mai multe documente aparţinând unei alte femei, din municipiul Brad;
  • Un brădean a gasit, in data de 27.09.2018, in zona autogarii, un portmoneu cu 13 lei, o carte de identitate, un permis de conducere, carduri şi documente aparţinând unui bărbat din localitate.
  • femeie din mun. Brad a gasit, in data de 10.2018, in incinta unui  magazin, un portmoneu cu cartea de identitate, un card bancar, 10 bonuri de masa şi  165 lei, apartinand unei femei din localitate.

Acest articol a fost citit de 245 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.