abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știri din zonă » Tineri reținuți de polițiștii din Baia de Arieș după ce au bătut 3 oameni și au provocat pagube în două baruri

Tineri reținuți de polițiștii din Baia de Arieș după ce au bătut 3 oameni și au provocat pagube în două baruri

Publicat în 22.01.2015 la ora 21:50

arestati-dubaPoliţiştii din Baia de Arieş i-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, pe doi tineri care sunt bănuiţi de comiterea mai multor fapte cu violenţă.

În cauză s-a reţinut faptul că în data de 1.12.2014, în jurul orei 3.30, V.C.D., de 21 de ani, din comuna Lupşa, împreună cu D.A., de 23 de ani, din Baia de Arieş, în timp ce se aflau într-un local public din Baia de Arieş, l-au agresat pe un bărbat, provocându-i leziuni pentru vindecarea cărora au fost necesare 8 – 9 zile de îngrijiri medicale. În noaptea de 17/18.01.2015, cei doi tineri, în timp ce se aflau într-un local public din comuna Lupşa, i-au agresat pe doi bărbaţi, provocându-le leziuni pentru vindecarea cărora au fost necesare 7 respectiv 3 zile de îngrijiri medicale. Totodată, cu ocazia scandalurilor provocate, tinerii au distrus bunuri în valoare totală de 4.000 de lei şi au tulburat ordinea şi liniştea publică”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Poliţiştii au luat faţă de ei măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 22 ianuarie a.c., să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cercetările sunt continuate.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 211 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.