abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știri din zonă » Tânăr de 21 de ani din Ciuruleasa reținut de polițiști, după ce a furat material lemnos de pe rampa de depozitare a unei sociatăți comerciale

Tânăr de 21 de ani din Ciuruleasa reținut de polițiști, după ce a furat material lemnos de pe rampa de depozitare a unei sociatăți comerciale

Publicat în 12.06.2017 la ora 12:27

Poliţiştii din Ciuruleasa l-au identificat pe un bărbat din comună, ca persoană bănuită de comiterea unor furturi de material lemnos, din rampa primară de depozitare aparţinând unei societăţi comerciale. A fost reţinut pentru furt calificat.

 La data de 10 iunie a .c., poliţiştii Postului de Poliţie Ciuruleasa au luat măsura reţinerii,pentru 24 de ore, faţă de un tânăr de 21 de ani, din comuna Ciuruleasa, cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de furt calificat cu un prejudiciu de 5.500 de lei.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada 27.05-09.06.2017, pe timp de noapte, s-a deplasat, de mai multe ori, în locul numit „Valea Căruţii” şi a sustras material lenos, din specia fag, din rampa primară de depozitare ce aparţine unei societăţi comerciale din comună.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a tânărului.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 892 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.