abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știri din zonă » Spirit civic demonstrat de doi minori din Roșia Montană, care au predat polițiștilor un telefon mobil pe care l-au găsit pe stradă

Spirit civic demonstrat de doi minori din Roșia Montană, care au predat polițiștilor un telefon mobil pe care l-au găsit pe stradă

Publicat în 27.04.2017 la ora 14:00

Doi elevi din Roşia Montană au predat la postul de poliţie un telefon mobil ce l-au găsit pe marginea unei străzi din localitate. Poliţiştii au reuşit să identifice  proprietarul telefonului iar pe cei doi copii i-au felicitat pentru gestul făcut.   

 În dimineaţa zilei de 26 aprilie a.c., la Postul de Poliţie Roşia Montană s-au prezentat doi minori, de 8 şi 10 ani, elevi ai şcolii din comună, care au predat un telefon mobil, în valoare de cca. 500 de lei, pe care l-au găsit, în aceeaşi dimineaţă,  în timp ce se deplasau pe un drum din Roşia Montană.

În scurt timp, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe proprietar căruia i-au restituit telefonul pierdut.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi felicită, în mod public, pe cei doi minori, pentru gestul făcut dar şi pe părinţii şi profesorii acestora, pentru educaţia ce le-au dat-o.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 124 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.