abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat din acest an va avea loc în perioada 18 – 31 Mai

Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat din acest an va avea loc în perioada 18 – 31 Mai

Publicat în 21.02.2013 la ora 11:41

Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat din 2013 va avea loc în perioada 18 – 31 mai a.c. La aceasta participă elevii care vor face parte din loturile olimpice, tinerii angrenaţi în competiţii sportive şi artistice ce vor avea loc în perioada sesiunii obişnuite din vară.

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat o notă prin care se stabileşte perioada de desfăşurare a sesiunii speciale a Bacalaureatului. ”În conformitate cu prevederile Metodologiei de organizare și desfășurare a examenului de bacalaureat 2011, valabilă și pentru anul 2013, Anexa 2 la OMECTS nr 4799/31.08.2010, art. 1alin. (4) “MECTS organizează în fiecare an școlar o sesiune specială de bacalaureat, pentru elevii din clasele a XII-a/a XIII-a participanți la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale care se desfășoară în perioada sesiunii normale de bacalaureat. Calendarul sesiunii speciale se aprobă prin ordin al ministrului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.”

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 477 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.