abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Perimetrul auro-argentifer Geamăna-Colţii Lazărului de la Baia de Arieş – neatribuit încă spre explorare

Perimetrul auro-argentifer Geamăna-Colţii Lazărului de la Baia de Arieş – neatribuit încă spre explorare

Publicat în 27.11.2014 la ora 10:30

mina Rosia MontanaDupă ce în iunie 2014 Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale a decis organizarea concursului public de ofertă – Runda nr. 88/2014 pentru concesionarea activităţilor de explorare în diferite perimetre din România, pentru perimetrul cu resurse auro-argentifere Geamăna-Colţii Lazărului din judeţul Alba, în vecinătatea localităţii Baia de Arieş, a fost depusă o singură ofertă.

Aceasta a fost descalificată în cadrul procedurii de deschidere a ofertelor din data de 21.08.2014, derulată la ANRM Bucureşti.
„Referitor la solicitarea dumneavoastră din data de 7 noiembrie 2014, vă comunicăm faptul că, în urma organizării concursului public de ofertă – Runda nr. 88/2014 pentru concesionarea activităţilor de explorare, organizat de Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, pentru perimetrul Geamăna-Colţii Lazărului din judeţul Alba a fost depusă o singură ofertă. Aceasta a fost descalificată în cadrul procedurii de deschidere a ofertelor din data de 21.08. 2014. Ulterior, A.N.R.M. a primit o nouă solicitare pentru scoaterea la concurs a perimetrului menţionat anterior, aflată, la acest moment, în analiza instituţiei noastre”, au transmis reprezentanţii ANRM pentru ziarul Unirea.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 301 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.