abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Sport » Abrudeanul Răducu Pocol la primul gol marcat pentru România Under 15

Abrudeanul Răducu Pocol la primul gol marcat pentru România Under 15

Publicat în 23.02.2017 la ora 15:25

Abrudeanul Răducu Pocol a înscris primul său gol pentru Reprezentativa „tricoloră” în întâlnirea amicală câştigată de echipa naţională a României Under 15, scor 3-0 (0-0) cu Moldova.

Fotbalistul din Munţii Apuseni, legitimat la Academia Hagi a intrat în teren în repriza secundă, în minutul 48 şi o jumătate de oră mai târziu a marcat golul secund al reprezentativei tricolore, finalizând din 6 metri, o centrare venită din partea stângă.

Talentatul jucător a păşit cu dreptul în echipamentul celei mai mici reprezentative de juniori a ţării noastre, punctând la al doilea joc susţinut pentru România Under 15.

Echipa națională U15 a României a câștigat cu 3-0 duelul cu reprezentativa similară a Republicii Moldova într-un meci amical disputat la Piatra-Neamț, toate golurile fiind marcate după pauză. Pentru echipa antrenată de Costel Enache au înscris Sima (52), Pocol (78) și Baiaram în prelungirile partidei dintr-o lovitură de la 11 metri obținută tot de el.

În primul meci dintre cele două echipe, jucat marți tot la Piatra-Neamț, rezultatul final a fost 1-1, golul nostru fiind reușit de Cârjan. Cele două întîlniri contra echipei Moldovei au fost primele partide pentru naționala României U15 compusă din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2002.

Sursa: FRF

Facebook 

Acest articol a fost citit de 228 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.