abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Sport » Răducu Pocol, originar din Abrud, a debutat în echipa naţională a României Under 15

Răducu Pocol, originar din Abrud, a debutat în echipa naţională a României Under 15

Publicat în 22.02.2017 la ora 11:41

Jucătorul Răducu Pocol, originar din Abrud,  actualmente legitimat la Academia Hagi a debutat în echipa naţională a României Under 15, fotbalistul originar din Munţii Apuseni evoluând în actul secund al întâlnirii amicale cu Moldova, încheiată la egalitate scor 1-1 (0-0).

Este al doilea debut sub tricolor în acest an, după ce zlătneanul Andrei Mărginean a fost convocat în luna februarie la reprezentativa Under 16.

Reprezentativa României U15 a terminat la egaliate, scor 1-1, meciul cu echipa similară a Republicii Moldova. Partida a avut loc la Piatra-Neamț, iar oaspeții au fost cei care au deschis scorul prin Daniel Danu în minutul 48.

Egalarea a venit în minutul 77, atunci când rezerva Cătălin Cârjan a marcat cu un șut de la 15 metri. Duelul cu Moldova a fost primul meci oficial al selecționatei formate din jucători născuți în anul 2002. Cele două formații se vor reîntâlni și joi, tot la Piatra-Neamț, de la ora 12:00.

Costel Enache a folosit următorii jucători: Horeboiu – Grosu, Drăgușin (cpt.), Dicu, Florică (Trucă, 61) – Grameni, Crivac (Păvăluc, 78) – Sima (Pocol, 49), Dumitrescu (Badea, 61), Bani – Iana (Cârjan, 61)

Sursa: FRF

Facebook 

Acest articol a fost citit de 138 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.