Rămâi conectat

Știri din zonă

Dosar penal pentru un șofer din Roșia Montană după ce a fost prins conducând o autoutilitară cu numere false pe DJ 107C

Publicat

în

actiune-politieIeri, 22 martie 2016, în jurul orelor 06.40, pe DJ 107 C, în afara localității Vințu de Jos, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au oprit, pentru control, o autoutilitară condusă de V.N., de 47 de ani, din comuna Roșia Montană.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că plăcuţele de înmatriculare, aplicate pe autoutilitară, erau false, motiv pentru care, faţă de şoferul acesteia a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Știri din zonă

18-19 mai 2024: „Serbarea Narciselor” de la Negrileasa. Vezi programul manifestărilor

Publicat

în

Poiana Negrileasa din comuna Bucium, declarată monument al naturii, găzduiește și în 2024 „Serbarea Narciselor”, una dintre cele mai vechi sărbători din ţara noastră. Locuitorii din zona Munţilor Apuseni, dar şi din diverse părţi ale ţării sunt invitați să se bucure de frumuseţea zonei, priveliştea încântătoare şi mireasma oferită de numărul foarte mare de narcise.

În acest an, evenimentul are loc în zilele de 18 și 19 mai, când sunt programate şi spectacole de muzică uşoară şi populară.

Program SERBAREA NARCISELOR DE LA NEGRILEASA MAI 2024

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 17:00:

• Calin Buzgariu, Alex Bunea, Alexandra Veres si Daliana Hanes;
• Sandra N. Fata de la munte o sa ne incante cu un recital de 1 ora. O interpreta care se incadreaza perfect cu melodiile ei in cadrul de poveste al Negrilesei.
• Difuzam filmul Avram Iancu impotriva imperiului dupa care urmeaza muzica de toate genurile si tragem cortina;

Duminică, 19 mai, de la ora 9:00:

• Sunet de tulnice
• Formatia Efect Music
• Ansamblul Tarina Cupru Min
• Ansamblul Fii Motilor Buces
• Ansamblul Doina Crisului Brad
• Ansamblul AURARII Bucium
• Monica Blaga
• Denisa Macavei
• Delia Jude si Alin Joldes
• Varul Sandel
• Oana Bozga Pintea
 Lena Miclaus si Septimiu Marisca

„În poiană o să avem și comercianți pe toate gusturile și de la an la an mai încadrați în specificul sărbătorii. O să fie și tobogane pentru cei mici și sperăm să putem să ne ridicăm la așteptările dvs și cu drumul de acces. Încheiem printr-o rugăminte majoră, RESPECTAȚI POIANA, RESPECTAȚI FLORILE, IUBIȚI NATURA ȘI PĂSTRAȚI CURĂȚENIA!”, transmit organizatorii.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

18-19 mai 2024: Sărbătoarea Narciselor, la Negrileasa

Publicat

în

„Serbarea Narciselor” de la Negrileasava avea loc, în acest an, în zilele de 18 – 19 mai, iar organizatorii promit un program cel puțin la nivelul anilor trecuți.

Poiana Negrileasa din comuna Bucium, declarată monument al naturii, găzduiește și în 2024 „Serbarea Narciselor”, una dintre cele mai vechi sărbători din ţara noastră.

Locuitorii din zona Munţilor Apuseni, dar şi din diverse părţi ale ţării sunt invitați în vârful muntelui să se bucure de frumuseţea zonei, priveliştea încântătoare şi mireasma oferită de numărul foarte mare de narcise.

În acest an, evenimentul are loc în zilele de 18 și 19 mai 2024, când sunt programate şi spectacole de muzică uşoară şi populară.

„În zilele de 18 – 19 mai, Primăria şi Consiliul Local Bucium vor organiza „Serbarea Narciselor” de la Negrileasa”, ne-a confirmat primarul Cornel Napău.

El ne-a dezvăluit că din spectacolul artistic nu vor lipsi ansamblurile folclorice și soliștii din zonă, cum ar fi Alin Joldeș, dar și invitați din Buceș și Brad. „Încă se lucrează la program, dar care o să fie cel puţin la nivelul anilor trecuţi”, a spus edilul.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Tânăr din Mogoș cercetat de polițiști, după ce a fost depistat conducând sub efectul substanțelor psihoactive, la Alba Iulia

Publicat

în

Ieri, 27 aprilie 2024, în jurul orei 02.15, polițiștii de ordine publică din Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Vasile Goldiș din Municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Mogoș, județul Alba.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Știri Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

abrud, stiri abrud, informatii abrud