abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Administrație » Vineri, 25 septembrie: Ședință publică ordinară a Consiliului Local Abrud. Vezi ordinea de zi

Vineri, 25 septembrie: Ședință publică ordinară a Consiliului Local Abrud. Vezi ordinea de zi

Publicat în 23.09.2015 la ora 16:31

primaria-abrud-2015Nicolae Simina, primar al orașului Abrud, a convocat Consiliul Local în şedinţă publică ordinară pentru vineri, 25 septembrie 2015, la ora 13.

Aceasta se va desfășura în sala de şedinţe ”Avram Iancu” din cadrul Primăriei Abrud, având propusă următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local, completarea Listei obiectivelor de investiții pentru anul 2015.
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea validării modificării bugetului local pentru anul 2015, realizată prin Dispoziția primarului nr.467/2015.
  1. Proiect de hotărâre privind acordarea unui premiu în valoare de câte 500 lei unui număr de 10 familii care au domiciliul în orașul Abrud și au împlinit 50 de ani de la căsătorie până la data de 15 septembrie 2015.
  1. Proiect de hotărâre privind modificarea și ajustarea tarifelor pentru activitatea de colectare, transport și depozitare a deșeurilor menajere și similare acestora, atât la persoane fizice cât și la persoane juridice.
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei de priorități pentru repartizarea cu chirie a locuințelor din fondul locativ de stat.
  1. Proiect de hotărâre privind atribuirea în folosință gratuită Asociației Pensionarilor ”Ion Buteanu Abrud” a unui spațiu în suprafață de 55,70 m.p. din imobilul situat în Abrud, strada Ion Buteanu, nr.4.
  1. Proiect de hotărâre privind utilizarea cărții cu titlul ,”Despărțământul Abrud” din Biblioteca Orășenească Abrud la diverse evenimente culturale organizate la nivel de oraș.
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea schimbării destinației unor materiale.
  1. Probleme curente.

 Ovidiu Culda

Acest articol a fost citit de 290 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.