abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Sport » Viitorul Abrud s-a calificat în finala etapei de zonă a juniori E

Viitorul Abrud s-a calificat în finala etapei de zonă a juniori E

Publicat în 28.04.2013 la ora 15:58

Vitorul Abrud (antrenor Marius Pocol) s-a calificat în finala etapei de zonă a juniorilor E (copii născuţi în anul 2002), de la Tărlungeni, după ce Răducu Pocol a înscris golul victoriei în semifinala de astăzi cu CS Iernut, scor 1-0 (0-0). Fiul antrenorului, Răducu Pocol a înscris toate cele trei goluri ale formaţiei moţeşti la etapa de zonă!

viitorul-abrud-finala-juniori-eMoţii au terminat pe locul întâi în grupă, după ce au învins, în al doilea meci, cu 1-0 (1-0) pe Benţa Braşov, gol marcat de Răducu Pocol. Echipa din Munţii Apuseni a debutat vineri cu o remiză la etapa de zonă a întrecerii juvenile dedicate juniorilor E de la Tărlungeni, 1-1 (0-1) cu InterStar Sibiu. Golul moţilor a fost înscris de acelaşi Răducu Pocol, talentatul jucător care în etapa judeţeană a marcat 81 de goluri, un veritabil record. “Răducu a dovedit încă o dată ce calităţi de golgheter are“, a spus antrenorul Marius Pocol.

Viitorul Abrud reprezinta Alba la etapa de zonă de la Tărlungeni (Braşov),alături de echipe din Braşov, Mureş, Sibiu, Harghita, Covasna. La “zonă”, abrudenii au fost repartizaţi în grupă cu InterStar Sibiu (1-1) şi Benţa Braşov (1-0), în cealaltă grupă fiind ACS Odorheiu Secuiesc, CS Iernut şi Tâmpa Braşov. Micuţii moţi au defilat în judeţ, cu 17 victorii şi o înfrângere, plus un golaveraj impresionant (154-13). Lotul campioanei judeţului Alba la această etapă de zonă îi cuprinde pe Paul Cioflică (portar), Radu Bălşan, Aurelian Iancu, Emilian Iancu, Valentin Oancea, Răducu Pocol, Ştefan Torockay, Octavian Burduf şi Raul Poşogan (jucători de câmp).

Acest articol a fost citit de 434 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *