abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Una din cele două eleve trimise de Liceul ”Horea, Cloșca și Crișan” din Abrud la Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie s-a întors acasă cu Premiul Special

Una din cele două eleve trimise de Liceul ”Horea, Cloșca și Crișan” din Abrud la Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie s-a întors acasă cu Premiul Special

Publicat în 26.04.2016 la ora 22:03

liceul-horea-closca-si-crisan-abrud-2016În cadrul Săptămânii „Școala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun”, elevele Giorgiana-Eliza Cîra Grigorescu şi Ionela-Nicoleta Sav, din clasa a X-a cu profil pedagogic de la Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan”, Abrud, au reprezentat judeţul Alba la Olimpiada Naţională de Pedagogie-Psihologie, care s-a desfăşurat la Craiova, în perioada 17-20 aprilie 2016.

Deşi se află la prima participare la etapa naţională, cele două eleve au obţinut rezultate bune. Pe lângă diplomele de participare pe care le-au primit, eleva Giorgiana-Eliza Cîra Grigorescu  a obţinut Premiul special.

Elevele au fost însoţite la olimpiadă de prof. Beniamin Groza şi au fost pregătite de prof. Monica-Iuliana Anca.

”Mulţumim ISJ Alba, conducerii liceului, colegilor profesori şi părinţilor celor două eleve pentru tot sprijinul acordat. Felicitări fetelor, sunt mândră de voi!”, a transmis prof. Monica-Iuliana Anca.

Acest articol a fost citit de 1183 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.