abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Societate » Monden » Un tânăr din Abrud a îngenuncheat lângă Statuia Julietei din Verona și i-a jurat iubire veșnică iubitei sale, o tânără din Roșia Montană

Un tânăr din Abrud a îngenuncheat lângă Statuia Julietei din Verona și i-a jurat iubire veșnică iubitei sale, o tânără din Roșia Montană

Publicat în 02.12.2016 la ora 22:57

cerere-in-casatorie-verona-italia-2016Un tânăr din Abrud, student la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, a îngenuncheat lângă Statuia Julietei, din Verona – Italia, pentru a-și cere iubita în căsătorie, surpriză care cu siguranță va dăinui pentru mult timp în inima tinerei.

Horațiu Andrei, un tânăr din Abrud, student la Facultatea de Teologie, l-ar face gelos și pe Romeo. Acesta a cerut-o în căsătorie pe Mihaela, în urmă cu câteva zile, aproape de celebrul balcon al Julietei.

Iubita lui, Mihaela Teoc, este originară și ea din Munții Apuseni, comuna Roșia Montană, sat Cărpiniș, iar cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an într-o excursie în Delta Dunării. Cu toate că locuiau la doar cinci kilometri distanță unul de celălalt, destinul a făcut ca ei să se cunoască doar când au vizitat unul dintre cele mai frumoase locuri din România.

În urmă cu câteva zile au făcut o excursie în Verona, orașul Iubirii, cu scopul vizitării unor rude. Abrudeanul a profitat de ocazie și i-a făcut iubitei sale cel mai frumos cadou primit vreodată. Fata a spus ”DA”, iar cei doi moți urmează să se căsătorească anul viitor.

Mihaela este studentă la Facultatea de Istorie și Filologie.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1349 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.