abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Un tânăr care a furat nu mai puțin de cinci autoturisme din trei județe identificat de polițiștii din Abrud și reținut de cei din județul Arad

Un tânăr care a furat nu mai puțin de cinci autoturisme din trei județe identificat de polițiștii din Abrud și reținut de cei din județul Arad

Publicat în 18.07.2016 la ora 17:32

politia_arest_dubaJoi, 14 iulie 2016, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud au identificat un tânăr care a sustras 5 autoturisme de pe raza judeţelor Alba, Bihor si Sibiu. În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti s-au stabilit următoarele:

În data de 13 iulie 2016, tânărul a sustras primul autoturism de pe raza municipiului Sibiu, după care s-a deplasat in localitatea Feneş, judeţul Alba de unde, după ce a abandonat prima maşină, a sustras – o pe a doua.  În data de 14 iulie 2016, a  abandonat şi al doilea autoturism şi, în comuna Ciuruleasa, judeţul Alba, a furat al treilea autoturism cu care, ulterior, s-a deplasat in comuna Crișcior, judeţul Bihor. Aici, a abandonat al treilea autoturism, apoi, s-a deplasat pe jos pana in comuna Arieșeni, judeţul Alba, de unde a sustras a patra maşină, pe care a abandonat-o in comuna Roșia Montana, judeţul Alba. În data de 15.07.2016 a sustras ultimul autoturism cu care s-a deplasat in orașul Nădlac, judeţul Arad, unde a şi fost prins de către poliţişti.

Autoturismele au fost recuperate şi predate părţilor vătămate, prejudiciul fiind recuperat in totalitate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 228 alineatul 1, articolul 229, alineatul 2 litera b din Codul Penal.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 230 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *