abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Un medic chirurg iordanian a ales să profeseze la Spitalul Orășenesc din Abrud

Un medic chirurg iordanian a ales să profeseze la Spitalul Orășenesc din Abrud

Publicat în 13.06.2016 la ora 15:48

chirurg-iordanian-Al-Adwan-IssaDupă obținerea acreditării, un alt mare câștig al Spitalului Orășenesc din Abrud este atragerea unui medic chirurg iordanian în echipa de specialiști a unității medicale.

Astfel, dr. Al-Adwan Issa Khaldoon Jrayed, care în septembrie va împlini 36 de ani, va asigura intervențiile chirurgicale pentru pacienții din orașul Abrud și localitățile învecinate.

Medicul iordanian este licențiat al Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, promoția 2001 – 2007, unde absolvise și un curs pregătitor de un an pentru învățarea limbii române. Din 2015 până în prezent a desfășurat activitate de voluntariat la Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie „Prof. dr. Octavian Fodor” Cluj-Napoca, unde fusese rezident între 2008 – 2014, obținând diploma de medic specialist în chirurgie generală. Este căsătorit cu o româncă, iar soția sa este cadru didactic universitar la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) a Universității „Babeș-Bolyai”, având împreună o fetiță de 6 ani.

 Într-o limbă română foarte bună, dr. Al-Adwan Issa Khaldoon ne-a declarat telefonic că a ales orașul Abrud deoarece îi place foarte mult zona Munților Apuseni și a aflat despre criza de medici cu care se confruntă spitalul orășenesc. „E păcat de oameni și de zonă, care trebuie dezvoltată”, a spus medicul. Felicitări pentru alegerea făcută și mult succes în activitatea dumneavoastră profesională!

Acest articol a fost citit de 1169 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.