abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Ultima oră de dirigenţie pentru promoţia 2014 a Grupului Şcolar „Horea, Cloşca şi Crişan” din Abrud

Ultima oră de dirigenţie pentru promoţia 2014 a Grupului Şcolar „Horea, Cloşca şi Crişan” din Abrud

Publicat în 03.06.2014 la ora 9:32

absolventi-grup-scolar-abrud-2014Elevii claselor a XII-a de la Grupul Şcolar „Horea, Cloşca şi Crişan” Abrud au avut joi, 29 mai 2014, ultima oră de dirigenţie, respectiv, ultima oră din liceu.

Cinci clase şi un număr de 123 de absolvenţi, în frunte cu Ana Maria Sas şefa de promoţie s-au întâlnit în curtea liceului pentru a-şi lua rămas bun de la cei mai frumoşi ani din viaţă, anii de liceu.

Festivitatea de premiere a început în sălile de clasă, urmând ca elevii să iasă în curte, împreună cu profesorii diriginţi, pentru ca apoi să aibă o întâlnire cu elevii de clasa a XI-a, care le-au împodobit sălile de clasă şi le-au făcut o mică surpriză.

Astfel profesorii Grupului Şcolar din Abrud au mai meditat o promoţie de elevi care au următoarele specializări: matematică informativă; pedagogie învăţător, educator;  economic, tehnician în activităţi economice; tehnician mecanic şi tehnician în industrie textilă.

Absolvenţii au în faţă cel mai important test de până acum, examenul de „maturitate”.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 593 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.