abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Tânăr din Mogoș, suspectat a fi autorul mai multor furturi, reținut de polițiștii din Abrud

Tânăr din Mogoș, suspectat a fi autorul mai multor furturi, reținut de polițiștii din Abrud

Publicat în 11.11.2014 la ora 13:13

duba-politie-abrudIeri, 10 noiembrie 2014, poliţiştii din Abrud au reușit identificarea şi reţinerea persoanei bănuite de comiterea, de pe raza comunei Mogoş, a trei furturi prin care s-a cauzat un prejudiciu în valoare de 9.600 de lei.

Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în noaptea de 05/06 noiembrie 2013, C.E.D., de 18 ani, din comuna Mogoş, a pătruns prin efracţie într-o magazie ce aparţine unui cetăţean din comuna Mogoş şi a sustras un aparat de sudură. În aceeaşi noapte, tânărul, folosind acelaşi mod de operare, a pătruns într-un magazin din comună şi a sustras o sumă de bani, băutură, ţigări şi produse alimentare.

Poliţiştii au stabilit de asemenea, că în noaptea de 09/10 noiembrie 2014, C.E.D a pătruns prin efracţie într-un alt magazin alimentar din comuna Mogoş şi a sustras țigări, băutură şi cafea în valoare de 3.500 lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze o parte din prejudiciu.

Faţă de C.E.D. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 11 noiembrie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate.”

Acest articol a fost citit de 265 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.