Rămâi conectat

Știri din zonă

Tânăr de 27 de ani din Brad surprins de polițiștii din Abrud în timp ce coducea, pe DN 74A, cu permisul suspendat

Publicat

în

Ieri, 7 august 2019, polițiștii rutieri din Abrud, în timp ce acționau pe DN 74 A, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Brad, județul Hunedoara.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul avea permisul de conducere reținut.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Știri din zonă

Bărbat de 45 de ani din Mogoș reținut de polițiști, după ce a încălcat ordinul de protecție provizoriu și și-a amenințat soția cu moartea

Publicat

în

Sâmbătă, 16 martie 2024, polițiștii Postului de Poliție Mogoș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 45 de ani, din comuna Mogoș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și amenințare.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 15 martie 2024, ar fi încălcat interdicția de a se apropia de soția sa, dispusă printr-un ordin de protecție emis la data de 9 februarie 2024, de Judecătoria Câmpeni, iar pe fondul unor discuții contradictorii ar fi amenințat-o cu moartea.

În cursul zilei de azi, 17 martie 2024, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Eugen Furdui, primarul comunei Roșia Montană, achitat definitiv pentru acuzația de abuz în serviciu

Publicat

în

Primarul comunei Roşia Montană, liberalul Eugen Furdui, a fost achitat, vineri, 15 martie 2024, de Curtea de Apel (CA) Alba Iulia, după ce, la prima instanţă, Judecătoria Câmpeni, fusese condamnat, în mai 2023, la 2 ani şi 8 luni închisoare cu suspendare, pentru comiterea infracţiunii de abuz în serviciu.

Potrivit soluţiei pe scurt publicate vineri pe portalul CA Alba Iulia, instanţa a admis apelul primarului împotriva sentinţei penale pronunţate de Judecătoria Câmpeni, pe care a desfiinţat-o.

„Achită pe inculpatul Furdui Eugen de sub învinuirea săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu (…) Definitivă”, se arată în soluţia CA Alba Iulia.

În 30 mai 2023, Eugen Furdui a fost condamnat, fără acord de recunoaştere, la pedeapsa de 2 ani şi 8 luni închisoare, cu suspendare, pentru abuz în serviciu. Primarul a fost trimis în judecată de procuri în 2022, pentru că, în august 2020, ar fi numit prin dispoziţie, fără concurs, un funcţionar public în compartimentul de achiziţii publice.

Dacă decizia primei instanţe ar fi fost menţinută la CA Alba Iulia, el nu ar mai fi avut dreptul să candideze.

Eugen Furdui se află la al patrulea mandat de primar, fiind ales prima oară edil în 2008, din partea PD-L.

Edilul a fost criticat în trecut pentru că nu a susținut includerea Roșiei Montane în patrimoniul UNESCO, ci dorea reluarea exploatării minire.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Trei bărbați din județul Mureș sunt cercetatați de polițiști, după ce au înșelat un cetățean din comuna Bucium

Publicat

în

Miercuri, 13 martie 2024, polițiștii Postului de Poliție Bucium au identificat 3 bărbați de 55, 33 și 26 de ani, toți și județul Mureș, care sunt bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune, faptă sesizată poliției la data de 23 ianuarie 2024, a cărei victimă a fost un bărbat în vârstă de 67 de ani, din localitatea Măgura, comuna Bucium.

Se pare că, profitând de naivitatea victimei, cei 3 l-ar fi determinat să plătească suma de 2.800 de euro, pentru un metru cub de cherestea, cu mult peste valoarea reală a materialului lemnos.

Prejudiciul a fost recuperat integral și restituit păgubitului, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor bănuite de înșelăciune.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Știri Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

abrud, stiri abrud, informatii abrud