abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Economie » Sof Production Stanija vrea să angajeze circa 200 de persoane, pentru fabrica de componente auto din Abrud

Sof Production Stanija vrea să angajeze circa 200 de persoane, pentru fabrica de componente auto din Abrud

Publicat în 11.09.2017 la ora 21:19

La Abrud, fabrica de componente auto Sof Production Stanija (fostă Consulting For Wood) angajează personal pentru deschiderea unei noi secții de producție în incinta fostei Filaturi de Bumbac, situată pe strada Avram Iancu, Nr. 2.

Reprezentanții acestei societăți au precizat că în această toamnă vor deschide o secție care va realiza capace de airbag-uri și în această situație se vor angaja aproape 100 de persoane, atât femei cât și bărbați, care nu necesită să fie calificați în domeniu. Pe lângă salariul motivant, reprezentanții societății au adăugat că angajații vor beneficia de bonusuri în funcție de performanță, transport gratuit pe toate rutele din zona Apusenilor și contracte de muncă pe o perioadă nedeterminată, având în vedere că proiectele se desfășoară pe o perioadă lungă de timp.

S.C. Sof Production Stanija S.R.L. este o societate din județul Hunedoara care este un furnizor important pentru cei mai mari producători din industria auto, având aproximativ 370 de angajați în cele două puncte de lucru, Abrud și Brad. Cei mai mulți dintre angajați sunt la Abrud, acolo unde aproape 290 de persoane lucrează în secția de componente airbag-uri și în secția de îmbrăcare volane, iar aceasta din urmă se va dezvolta în scurt timp cu noi proiecte, pentru care este nevoie de încă aproximativ 100 de angajați.

 Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 851 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.