abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Șefii CAR Credit Teiuș au depus plângere penală împotriva propriilor angajați din Abrud, pentru delapidare, abuz în serviciu și fals intelectual

Șefii CAR Credit Teiuș au depus plângere penală împotriva propriilor angajați din Abrud, pentru delapidare, abuz în serviciu și fals intelectual

Publicat în 17.08.2017 la ora 13:28

Un dosar penal pentru delapidare, abuz în serviciu și fals intelectual a fost înregistrat astăzi, 17 august 2017, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba posibilei escrocherii de la Abrud, șefii CAR Credit Teiuș depunând o plângere penală împotriva propriilor angajați.

Reprezentanții Poliției Alba au declarat, astăzi, că la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba s-a înregistrat un dosar penal și se vor desfășura toate activitățile specifice pentru tragerea la răspundere a făptuitorilor și recuperarea prejudiciului, după ce mai mulți oameni au constatat că banii din conturi, depuși la CAR Credit Teiuș, sucursala Abrud, nu mai există.

Mai mult, o parte dintre ei au remarcat că aveau datorii.

”Plângerea a fost depusă de către reprezentanții CAR Credit Teiuș împotriva propriilor angajați. Se fac cercetări în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului”, potrivit Poliției Alba.

O persoană, care susține că a fost păgubită, a declarat că a avut un mic depozit la CAR Credit Teiuș, sucursala Abrud, și a aflat că are de plătit un credit în valoare de 15.000 de lei.

O altă persoană a declarat că în total sunt circa 50-100 de păgubiți, care așteaptă să vorbească, vineri, cu reprezentanții instituției financiare, care vor veni de la sediul din Teiuș, la Abrud.
”Sunt oameni care au avut depozite și s-au trezit cu datorii. De asemenea, sunt oameni care au avut depozite, iar acum au rămas fără niciun leu în conturi. Cel mai mare credit care i s-a făcut unei persoane, din câte știu eu, este 45.000 de lei”, a declarat presupusul păgubit.

Potrivit sursei citate, zeci de persoane au depus cereri la CAR Credit Teiuș, sucursala Abrud, pentru lămurirea situației.

Casa de Ajutor Reciproc (CAR) Credit Teiuș este o instituție financiară ce are mai multe sucursale în județul Alba.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1095 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.