abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Scandal “monstru” într-un bar din Abrud provocat de către trei recidiviști

Scandal “monstru” într-un bar din Abrud provocat de către trei recidiviști

Publicat în 16.12.2013 la ora 17:58

duba-politie-abrudÎn cursul dimineții de Sâmbătă,  Poliţia oraşului  Abrud a fost sesizată prin plângere de către un bărbat de 34 de ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că, în data de 13 decemrie 2013, în jurul orelor 22.00, a fost victima unei agresiuni săvârşite de Daniel-Cristian O. din oraşul Abrud, într-un local din localitate, pe fondul unor discuţii contradictorii.

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit că în data de 13 decembrie 2013, în jurul orelor 22.00, Daniel-Cristian O. (32 ani), Gheorghe-Ovidiu S. (22 ani) şi Ioan-Marcel M. (19 ani) toţi cu domiciliul în oraşul Abrud, cunoscuţi cu antecedente penale şi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au provocat un scandal într-un local public din localitatea Abrud unde au proferat cuvinte şi expresii vulgare la adresa celorlalţi consumatori, au răsturnat mese, au spart sticle şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele pe tânărul din Alba Iulia.

Pentru a scăpa, tânărul din Alba Iulia s-a refugiat într-un alt local din oraşul Abrud, unde ulterior a fost urmărit de doi dintre agresori iar Daniel-Cristian O. l-a lovit în zona capului cu o sticlă, incident care a determinat consumatorii să părăsească localul.

Victima s-a deplasat la spitalul orăşenesc Abrud pentru îngrijiri medicale unde a fost consultat şi diagnosticat fără ca acesta să rămână internat.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal în care cei trei bărbaţi care au provocat scandal sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de “ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, faptă pedepsită de art. 321, alin. 1 din C.pen. urmând ca, în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie dispuse măsuri procedurale legale.”

Facebook 

Acest articol a fost citit de 658 ori

Un Comentariu la Scandal “monstru” într-un bar din Abrud provocat de către trei recidiviști

  1. becali Răspunde

    12.02.2014 la 3:53

    suge;le;ai pula la toti 3 recidivisti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.