abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » SC Arieşul SA intenționează să efectueze curse regulate speciale pe traseul Abrud – Câmpeni – Roşia Poieni

SC Arieşul SA intenționează să efectueze curse regulate speciale pe traseul Abrud – Câmpeni – Roşia Poieni

Publicat în 25.09.2017 la ora 9:35

Operatorul de transport rutier SC Arieşul SA a depus o cerere la registratura Consiliului Județean Alba pentru a putea efectua curse regulate speciale, pe traseul Abrud – Câmpeni – Roşia Poieni, pe perioada 29 septembrie 2017 – 31 august 2018.

Consilierii județeni se întrunesc, în 28 septembrie, în ședință ordinară, unde vor supune spre aprobare mai multe proiecte, între care și unul privind aprobarea atribuirii unei licenţe de traseu pentru efectuarea serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate speciale, pe traseul Abrud – Cîmpeni – Roşia Poieni.

La Roșia Poieni se află 60% din rezervele de cupru ale României, exploatate de societatea Cupru Min, care are 540 de angajați.

”La data de 11 septembrie 2017, operatorul de transport rutier SC Arieşul SA, cu sediul în oraşul Cîmpeni, str. Valea Bistrei, nr. 1, judeţul Alba, a depus la registratura Consiliului Județean Alba documentația prevăzută de art. 31 din actele normative anterior menționate în vederea eliberării unei licenţe de traseu pentru efectuarea serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate speciale, pe traseul Abrud – Câmpeni – Roşia Poieni, cu valabilitate în perioada 29 septembrie 2017 – 31 august 2018”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

Documentația a fost analizată de către Compartimentul Autoritatea Județeană de Transport, care constituie autoritatea de autorizare în domeniul serviciilor de transport public local şi care a constatat că sunt îndeplinite condiţiile legale pentru efectuarea serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate speciale pe acest traseu.

Obiectul contractului constă în servicii de transport de persoane prin curse regulate speciale pentru personalul beneficiarului, din localităţile de domiciliu sau rezidenţă până la punctele de lucru din Obiectivul Roşia Poieni.

Graficul de circulație propus şi avizat de către beneficiarul transportului prevede efectuarea a 3 curse zilnic dus/întors, pe traseul Abrud – Câmpeni – Roşia Poieni, de luni până duminică inclusiv.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 461 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.