abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Sală de fitness la standarde europene deschisă în această vară, la Abrud

Sală de fitness la standarde europene deschisă în această vară, la Abrud

Publicat în 26.08.2015 la ora 21:38

sala-de-fitness-abrud-aug-2015Locuitorii din Abrud pot beneficia de serviciile unei săli de fitness la standarde europene. Centrul “Viața Sănătoasă Abrud” și-a deschis porțile la 1 iunie 2015 și oferă, contra cost, dar la prețuri avantajoase, multiple servicii pentru entuziaști ai fitness-ului într-o sală dotată cu aparatură nouă.Pe lângă culturism și fitness se organizează cursuri de dansuri pentru miri, dansuri de societate, aerobic, zumba și pilates.

Asociația, prin intermediul acestui centru și prin evenimentele pe care intenționează să le organizeze, are în vedere să furnizeze comunității o paletă largă de servicii care să acopere o serie de nevoi existente atât din punct de vedere medical, cât și social. Pe lângă serviciile de agrement care reprezintă principala îndeletnicire a centrului, se are în vedere și tratarea, prevenirea și ameliorarea problemelor medicale prin gimnastică de recuperare. Totodată vor fi inițiate campanii de promovare a unui stil de viață sănătos și a unei alimentații echilibrate și corecte. Sala de fitness are o suprafață de 100 mp și aparatură pentru antrenarea fiecărei grupe de mușchi. Antrenamentul cu greutăți ajută la creșterea forței, a masei musculare, protejarea sănătății și eliminarea grăsimilor.

Prețurile la serviciile centrului sunt pentru toate buzunarele. Abonamentele la sală sunt între 40 și 60 de lei, fiind aplicate reduceri la abonamente de familie sau la cele pentru o durată îndelungată. Totodată, cei care doresc, contra cost, pot fi asistați pe durata întregii ședințe de un antrenor personal. Prețul unei ședințe de aerobic, zumba și pilates este de 10 lei, iar cei care își fac abonamente lunare au parte de reduceri semnificative. Obiectivul este deschis de luni până vineri, între orele 8.00 și 22.00 și sâmbătă între orele 9.00 și 16.00 și se află pe strada Republicii la nr. 7 A.

Acest articol a fost citit de 294 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *