abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Economie » S.C. Cupru Min S.A. a achiziționat două autobasculante cu capacitate de transport de 90 tone, în cadrul programului de modernizare a dotării companiei

S.C. Cupru Min S.A. a achiziționat două autobasculante cu capacitate de transport de 90 tone, în cadrul programului de modernizare a dotării companiei

Publicat în 08.06.2017 la ora 20:28

La S.C. Cupru Min S.A. Abrud programul investițional de modernizare a dotării companiei este în plină desfășurare. Ultimele achiziţii constau în două autobasculante Terex – TR 100, cu o capacitate de transport de 90 tone.

Cele două autobasculante grele fac parte din planul de modernizare a parcului auto, de transport tehnologic, al Carierei Roșia Poieni. Astfel, acestea se alătură celorlalte 5 autobasculante Komatsu de 90 tone. Ele înlocuiesc vechile autobasculante Dac de 55 tone.

Utilajele au intrat în fronturile de lucru începând cu data de 02.05.2017. Utilizarea lor duce la creșterea productivității muncii și la reducerea consumurilor de carburanți. De asemenea vor fi reduși timpii de staționare pentru reparații și va crește gradul de utilizare intensiv.

Pe viitor compania își propune să continue achiziția de utilaje noi cu un grad ridicat de fiabilitate și productivitate.
Urmează modernizarea Uzinei de Preparare, în vederea creșterii randamentelor de extracție și diversificarea gamei de produse, ce se pot obține din minereul supus exploatării.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 662 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.