abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Politică » PSD are potenţial să obţină primul loc la europarlamentare

PSD are potenţial să obţină primul loc la europarlamentare

Publicat în 19.04.2014 la ora 11:00

Potrivit liderului PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, PSD este cel mai important partid de pe scena politică. „Suntem principala forţă politică în ceea ce priveşte numărul membrilor, ceea ce demonstrează clar o apropiere a electoratului, a cetăţenilor din Alba Iulia faţă de PSD.

ovidiu j dirzuSuntem pregătiţi pentru campaniile electorale la europarlamentare, prezidenţiale şi locale”, a declarat consilierul local al municipiului Alba Iulia, Ovidiu Jidveian. La rândul său, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, este alături de preşedintele PSD Alba Iulia şi a completat că îşi doreşte ca PSD să obţină  locul 1 la europarlamentare şi un scor de 35 la sută, chiar dacă la nivel local este un partid de opoziţie.

• A fugit mireasa PNL la Traian Băsescu

Potrivit deputatului Ioan Dîrzu, PSD îşi va începe campania în 26 aprilie, odată cu lansarea candidaţilor la europarlamentare, la Bucureşti, la acest eveniment urmând să participe aproape 10.000 de persoane. „Va fi un moment festiv în prima zi de campanie electorală, care va fi marcată de lansarea candidaţilor, dar şi de activităţi pe colegii. Vom face în aşa fel încât să fie o campanie electorală elegantă, decentă, pentru că cetăţenii s-au săturat de bâlci şi de promisiuni. De când a ieşit mireasa din USL, simt o apropiere mare a PNL-ului faţă de Traian Băsescu. Deja au început să mă întrebe oamenii: ultima dată aţi venit cu un domn de la liberali şi eraţi mari prieteni”, a adăugat deputatul Dîrzu, care le-a transmis cetăţenilor din judeţ că PSD va respecta promisiunile.

Acest articol a fost citit de 435 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.