abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Profesorii din județul Alba pot deveni membri ai Corpului Naţional de Experţi, în Managementul Educaţional

Profesorii din județul Alba pot deveni membri ai Corpului Naţional de Experţi, în Managementul Educaţional

Publicat în 21.02.2013 la ora 9:36

Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a publicat un Ordin al ministrului Educaţiei privind metodologia de desfăşurare a concursului de selecţie a cadrelor didactice care vor face parte din Corpul Naţional de Experţi în Managementul Educaţional. Profesorii se pot înscrie online, până în data de 27 februarie a.c.

Începând de astăzi şi până în 27 februarie, profesorii pot să completeze formularul de selecţie în aplicaţia informatică. Mai apoi, până la 1 martie, cei declaraţi admişi trebuie să depună portofoliul cu documentaţia necesară, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba.

La jumătatea lunii martie vor fi evaluate portofoliile de către comisii constituite la nivelul Inspectoratului şcolar şi la Ministerul Educaţiei Naţionale.

După rezolvarea contestaţiilor, în data de 1 aprilie se va emite Ordinul de ministru privind înscrierea cadrelor didactice de clarate promovate în Registrul naţional al experţilor în managementul educaţional.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 333 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.