abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Profesor Camelia Oneț, personalitate marcantă și iubită a orașului Abrud, s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare

Profesor Camelia Oneț, personalitate marcantă și iubită a orașului Abrud, s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare

Publicat în 15.12.2017 la ora 21:59

Camelia Oneț era consilier local din partea ALDE însă era cunoscută mai ales pentru activitatea sa la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Abrud, ca diretor și apoi director adjunct.

Vestea cutremurătoare a dispariției acesteia a îndoliat comunitatea locală. Zeci de mesaje de susținere pentru familie, dar și de apreciere pentru munca și omul care a fost Camelia Oneț, au fost postate pe rețelele de socializare.

„O noua incercare pentru comunitatea din Abrud. O persoana atat de ambitioasa, activa, credincioasa, …, a plecat mult prea devreme la ceruri. Putem scrie foarte multe in aceste momente, dar cei care am cunoscut-o pe Onet Camelia, director general, apoi director adjunct la Scoala Gimnaziala „Avram Iancu” Abrud, consilier local la Consiliul Local Abrud, la al doilea mandat, stim cat de mult si-a dorit sa isi faca datoria, pana in ultimele clipe. Sincere condoleante familiei greu incercate! Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!”, a scris pe facebook Nicolae Simina, primarul orașului Abrud.

„E atât de trist, dar adevărat, că viaţa nu-i decât o clipă între un tărâm şi celălalt… De astăzi corul îngerilor se îmbogăţeşte, cu un suflet deosebit, plecat prematur dintre noi… Tristeţea se aşterne apăsător peste un sentiment de neputinţă… Momentul cruntei veşti pare un vis urât, un vis din care doreşti să te trezeşti… Camelia Onet, ai fost un exemplu de luptătoare cu viaţa, cu dragoste şi dăruire pentru credinţă şi oameni în acelaşi timp. Dumnezeu să te răsplătească din plin acolo unde tu te-ai mutat. Celor care rămân, copiilor, mamei tale, soţului, surorilor, rudelor, prietenilor tăi să le dea Domnul mângâiere şi putere. Să ai drumul presărat de flori şi de lumină! O lacrimă, din suflet, tăcere şi-un mare of… Dumnezeu să te odihnească! Drum bun printre stele, verişoara mea, Camelia Onet !”

„Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet minunat! Ai ajuns mult prea devreme printre îngerii de care ne povesteai la orele de religie… Condoleante familiei!!!”

„Sa o odiheasca dumnezeu … un mare of intr-adevar ! frumoasa, tanara si cu multi ani de trait inainte…”

Camelia Oneț a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna” din Sibiu și a urmat masterul la Universitatea din Petroșani, specializarea Comunicare instituțională și management educațional. A fost directoarea Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Abrud de aproape opt ani și consilier local PNL, iar în mandatul actual consilier din partea ALDE.

Dumnezeu să o odihnească în pace !

Acest articol a fost citit de 1920 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.