abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Posturile scoase la concurs de Spitalul Orășenesc Abrud s-au dovedit neatractive pentru medicii specialiști. Se caută în continuare pediatru, chirurg și ginecolog

Posturile scoase la concurs de Spitalul Orășenesc Abrud s-au dovedit neatractive pentru medicii specialiști. Se caută în continuare pediatru, chirurg și ginecolog

Publicat în 09.03.2019 la ora 14:00

Niciun candidat nu s-a prezentat luni, 4 martie 2019, la concursul organizat de Spitalul Orășenesc „Dr. Alexandru Borza” Abrud pentru ocuparea celor 3 posturi vacante de medici specialiști – pediatrie, chirurgie generală și obstetrică-ginecologie, ne-a declarat Ionela Anca, managerul spitalului.

Ea a precizat că posturile respective sunt scoase trimestrial la concurs de când a preluat conducerea unității sanitare, în urmă cu 4 ani, dar de atunci au rămas neocupate.

În aceste condiții, conducerea spitalului a făcut demersuri către revista „Viața medicală”, pentru reluarea procedurilor de organizare a unui nou concurs.

În schimb, ec. Ionela Anca a spus că la Spitalul Orășenesc „Dr. Alexandru Borza” Abrud s-a prezentat pentru rezidențiat în specialitatea endocrinologie dr. Flavius Pătrășcanu, originar din județul Alba.

Acest articol a fost citit de 810 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.