abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Patru bărbați din judeţele Mureş şi Hunedoara, identificați de polițiștii din Abrud ca fiind persoanele bănuite de comiterea unei fapte de înşelăciune

Patru bărbați din judeţele Mureş şi Hunedoara, identificați de polițiștii din Abrud ca fiind persoanele bănuite de comiterea unei fapte de înşelăciune

Publicat în 23.11.2017 la ora 15:44

Ieri, 22 noiembrie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud, i-au identificat pe G.G. de 35 de ani din localitatea Fântânele, judeţul Mureş, G.T. de 19 ani din localitatea Brau, judeţul Hunedoara, G.I. de 25 de ani din localitatea Târnăveni, judeţul Mureş şi G.G. de 44 de ani din localitatea Fântânele, judeţul Mureş, ca persoane bănuită de comiterea unei înşelăciuni, faptă prin care s-a  cauzat un prejudiciu în valoare de 2200 lei, în dauna unui cetăţean din municipiul oraşul Abrud.

Se pare că, în data de 08.11.2017, in jurul orelor 09.30, in timp ce se afla la domiciliu, V.M. de 60 de ani din Abrud, a fost abordat de către  4 persoane, care s-au oferit sa-i efectueze lucrări de montare a jgheaburilor de evacuare a apei pluviale la locuința.

Inițial, s-a convenit ca partea vătămata sa le achite suma de 1000 lei, dar după efectuarea unei parți a lucrării, bărbaţii i-au solicitat suma de 3200 lei. După achitarea acestei sume, V.M, persoana vătămată, a constatat ca lucrările de montare a  jgheaburilor au fost efectuate doar parțial si de slaba calitate.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Faţă de cei 4 bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune

Facebook 

Acest articol a fost citit de 410 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.