abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știri din zonă » O femeie în vârstă de 42 de ani din Corna s-a stropit cu substanțe inflamabile și și-a dat foc

O femeie în vârstă de 42 de ani din Corna s-a stropit cu substanțe inflamabile și și-a dat foc

Publicat în 02.03.2014 la ora 17:59

ambulantaO tentativă de sinucidere mai puțin obișnuită s-a petrecut ieri dimineață în satul Corna, din comuna Roșia Montană.

O femeie în vârstă de 42 de ani s-a stropit cu substanțe inflamabile și și-a dat foc. Fratele și mama femeii au intervenit la limită, reușind să stingă flăcările ce îi cuprinseseră hainele și să o salveze de la moarte. Din cauza arsurilor foarte grave suferite, femeia a fost transportată cu un elicopter SMURD din Târgu-Mureș la Spitalul de Arși din București, unde se află și în acest moment.

Potrivit unor consăteni ai victimei, femeia, care suferea de o boală psihică ce însă nu s-a mai manifestat în ultimii ani, și-a dat foc ieri noapte dupa 8 zile de nesomn și griji. V.M. era o persoană plină de viață, plăcută și apreciată de vecini, însă avea uneori perioade scurte de timp în care boala psihică o chinuia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 Martie, ora 6.00 dimineața, un bărbat din Corna a sunat la 112 sesizând faptul că sora lui s-a autoincendiat, suferind arsuri pe tot corpul. Acesta a relatat cu luciditate, deși se afla în stare de șoc, că în jurul orei 5.00, sora sa a ieșit în curte, plângându-se de faptul că nu poate dormi. După circa 30 de minute, bărbatul a observat privind pe geam că din hainele sorei sale ieșeau flăcări. Împreună cu mama sa a intervenit imediat reușind să stingă focul care cuprinsese hainele femeii.

Se pare că această tentativă de sinucidere a femeii nu a fost prima. În ultima perioadă, Marieta le-a spus în repetate rânduri celor apropiați, că nu poate dormi și că nu mai vrea să trăiască în asemenea condiții.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 384 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.