abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știri din zonă » O femeie din Roșia Montană a fost amendată de jandarmi cu 1.000 de lei, după ce și-a injurat vecinii și a aprins lumânări pe calea ferată

O femeie din Roșia Montană a fost amendată de jandarmi cu 1.000 de lei, după ce și-a injurat vecinii și a aprins lumânări pe calea ferată

Publicat în 20.06.2019 la ora 16:13

O femeie din Roșia Montană a fost amendată de jandarmi cu 1.000 de lei, după ce și-a manifestat „nemulțumirile” prin injurii aduse vecinilor și a aprins lumânări pe calea ferată.

O femeie din localitatea Roșia Montană pune la test nervii vecinilor. Ocazional, fără vreun motiv temeinic  iese în stradă și adresează cuvinte jignitoare vecinilor care nu pot face altceva pentru a o liniști decât să apeleze la ajutorul forțelor de ordine.

Astfel, jandarmii au intervenit ieri pentru a calma situația, însă femeia a continuat să-și manifeste „nemulțumirile” prin a aduce injurii și a aprinde lumănări pe calea ferată.

Femeia a fost sancționată contravențional cu suma de 1.000 de lei în baza Legii 61/1991, vecinii acesteia mărturisind că „scenele” acestea au loc frecvent în zonă.

Acest articol a fost citit de 907 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.