abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Multă muzică bună în a doua zi de sărbătoare la Zilele orașului Abrud, ediția 2015

Multă muzică bună în a doua zi de sărbătoare la Zilele orașului Abrud, ediția 2015

Publicat în 08.06.2015 la ora 12:24

zilele-orasului-abrud-2015-ziua-a-douaPremii, majorete, multă muzică populară, muzică etno și ușoară, mâncare și băutură, vreme foarte frumoasă și călduroasă, precum și multă distracție. Așa s-ar caracteriza în câteva cuvinte a doua după-amiază și seară din cadrul Zilelor orașului Abrud 2015.

Evenimentul a debutat cu dansul majoretelor din Abrud coordonate de Alina Oaida și premierea celor care au participat pe parcursul săptămânii trecute la competițiile organizate de Primăria și Consiliul Local Abrud: tenis de masă, volei și concursul hipo.

La tenis de masă, primarul Nicolae Simina a premiat pe următorii:

– categoria 20-35 ani: locul III – Mihai Moisiu; locul II – Mihai Petrea, locul I – Horațiu Cioaza.

– categoria 35-60 ani: locul III- Nicolae Bratina; locul II – Gabriel Cîra Grigorescu; Locul I – Victor Chetan.

La volei, premii au primit următoarele echipe: locul III- Tomad Deva; locul II – Apuseni Câmpeni; locul I – Magister Abrud.

Totodată au fost premiați câștigătorii concursului hipo, iar Topaz – câștigătorul titlului ”cel mai frumos cal” a fost expus în piață de proprietarul Daniel Bexa pentru a fi admirat de cei prezenți.

Distracția a continuat până seara cu numeroși elevi și artiști locali de muzică populară acompaniați de formația ”Andone” care au încântat spectatorii adunați în număr foarte mare în centrul orașului: Mirela Danciu și 4 grupuri de elevi din Abrud pe care le coordonează, Neluțu Narița, Ducu Negru, Alexandra Vădan, Viorel Simina, Sorin Tuhuț, Mirela Mănescu Felea, Nicolae Tuhuț, Sabina Gligor, Gigel Nicola și alții.

Seara, a fost rândul artiștilor invitați din alte părți ale țării care au susținut recitaluri de muzică etno – trupa Haiducii, Alexandru Borza – muzică populară din Bihor, Raluka, Narcotic Sound și Christian D. – muzică ușoară. Zilele orașului Abrud 2015 s-au încheiat noaptea târziu cu un impresionat foc de artificii.

Ovidiu Culda

Acest articol a fost citit de 232 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *