abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Medic chirurg și ginecolog la Spitalul Orășenesc „Dr. Alexandru Borza” din Abrud

Medic chirurg și ginecolog la Spitalul Orășenesc „Dr. Alexandru Borza” din Abrud

Publicat în 26.05.2019 la ora 12:57

Începând cu data de 15 mai 2019, s-au alăturat echipei medicale din cadrul Spitalului Orășenesc „Dr. Alexandru Borza” Abrud alți doi medici specialiști, ambii absolvenți ai Universității de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca, dar din promoții diferite, care au promovat concursul organizat în acest sens.

Potrivit ec. Ionela Anca, managerul spitalului abrudean, este vorba despre dr. Vasile Hodor – medic specialist chirurgie generală, respectiv dr. Nikolaos Frantzis – medic specialist obstetrică – ginecologie.

Dr. Vasile Hodor, în vârstă de 39 de ani, a profesat la Cluj-Napoca, dar a colaborat și cu alte unități medicale din țară, iar dr. Nikolaos Frantzis, în vârstă de 51 de ani, cetățean român de origine greacă, a lucrat ultima dată la Oradea.

„Eu cred că, dacă ai dotări și personal cu cine să lucrezi, nu contează unde ești: în oraș mare, oraș mic, sistemul sanitar eu zic că trebuie să fie la fel. Pacienţii vor beneficia de consultaţii în ambulatoriul integrat, internări de zi şi internări continue. Vă mulțumim pentru că în urma examenului susținut aţi ales să veniți la această instituție medicală de o importanță deosebită pentru noi toți și să oferiți servicii medicale pacienților care se adresează cu mare încredere specialiștilor din cadrul spitalului!”, a declarat pentru ziarul „Unirea” ec. Ionela Anca, directoarea Spitalului Orășenesc „Dr. Alexandru Borza” Abrud.

Din echipa spitalului mai fac parte 2 medici chirurgi la Compartimentul Chirurgie Generală, 2 la Secția Medicină Internă, 2 la Secția Obstetrică – Ginecologie, rămânând de ocupat un post de medic pediatru.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 328 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.