abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Locuitorii Abrudului primesc în continuare apă „cu porția”, din cauza secetei

Locuitorii Abrudului primesc în continuare apă „cu porția”, din cauza secetei

Publicat în 10.08.2017 la ora 9:20

Reprezentanții APA CTTA Alba au anunțat că furnizarea apei se va face din nou după un program stabilit, pus în practică începând de joi, 10 august 2017.

„SC APA CTTA SA ALBA va informeaza ca, urmare a secetei si a  lipsei precipitatiilor din ultima perioada, debitele vailor Buninginea si Cernita, precum si a izvorului Vulcan, au scazut drastic, ceea ce ne obliga de astazi, 10.08.2017, la urmatorul program de furnizare a apei potabile in orasul Abrud: intre orele 06:00 – 11:00 si 17:00 – 22:00. In functie de rezervele de apa acumulate, acest program poate suferi modificari ulterioare.

La reluarea furnizarii apei pot aparea local depasiri ale parametrului turbiditate, situatie in care vom fi nevoiti sa procedam la purjarea apei, pana la incadrarea in parametrii de calitate.

 Va multumim pentru intelegere!”, au transmis reprezentanții societății care furnizează servicii de apă și canal în județul Alba, APA CTTA.

Acest articol a fost citit de 175 ori

Un Comentariu la Locuitorii Abrudului primesc în continuare apă „cu porția”, din cauza secetei

  1. modelino Răspunde

    12.08.2017 la 10:11

    Prima bancă virtuală de criptomonede se va deschide în curând. Inscrie-te gratis la http://mihaela75.ccbmlm.com si vei avea de castigat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.