abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știri din zonă » La Roşia Montană, pod renovat în cartierul romilor, cu sprijinul consilierului judeţean Virgil Nariţa

La Roşia Montană, pod renovat în cartierul romilor, cu sprijinul consilierului judeţean Virgil Nariţa

Publicat în 06.10.2014 la ora 12:00

naritaConsilierul judeţean PSD – Virgil Nariţa, cu sprijinul romilor din zona Dăroaia – Roşia Montană, au refăcut un pod din cartierul romilor, îngrijoraţi că acesta era foarte degradat, iar viaţa celor care îl foloseau era pusă în pericol.

Dumitru Panţâr – şeful comunităţii de romi din Dăroaia şi Horea Nuţă – preşedintele Partidei Romilor Pro Europa din localitate s-au implicat în repararea podului şi, potrivit declaraţiei lor, astfel copiii pot să ajungă la şcoală. „Am făcut apel la Primăria Roşia Montană, am luat parte la o şedinţă a Consiliului Local, unde am prezentat problema noastră, dar am fost refuzaţi. Notificarea noastră către primărie a rămas fără răspuns. Îi mulţumim domnului Virgil Nariţa pentru că ne-a ajutat cu materialele necesare pentru repararea podului. Acum mai avem câteva lucrări de făcut pentru ca reparaţia să fie executată ca la carte”, ne-au spus cei doi romi implicaţi în renovarea podului. Totodată, ei au amintit că romii din Dăroaia sunt nemulţumiţi că de mai bine de 2 ani, în comunitate au un modul în care urma să fie amenajată o baie populară. Investiţia a costat 1,5 miliarde de lei vechi şi zace nefolosită. Romii susţin că cei de la primărie nu iau nicio măsură pentru a pune în funcţiune investiţia necesară din cartierul romilor de la Roşia Montană.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 495 ori

Un Comentariu la La Roşia Montană, pod renovat în cartierul romilor, cu sprijinul consilierului judeţean Virgil Nariţa

  1. loredana Răspunde

    15.10.2014 la 16:14

    in primul rand Pantir Dumitru nu este seful comunitatii de romii in al doilea rand podul acesta care duce in cartierul de romii din Daroaia este facut tot din carpituri adica din resturile altuia suntem in secolul XX si pe noi nu ne baga nimeni in seama noi nua avem un pod stabil sa treci pe el treci tot cu frica nu avem APA IN CURTE ca alti trebuie sa caram tot in spate pe noi nu ne baga nimeni in seama de acea NU VA MAI LAUDATI ca faceti ceva ca nu faceti cum trebuie noi nu suntem gunoiale altora. Cei care se dau drept lideri faceti ceva pentru comunitate nu va laudati ca sunteti lideri si doar atat faceti ceva ca de laude sunt satula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.