abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » La Liceul ”Horea, Cloșca și Crișan” Abrud a fost organizată ce-a de-a III ediție a manifestării ”Sărbătoarea Cărții”

La Liceul ”Horea, Cloșca și Crișan” Abrud a fost organizată ce-a de-a III ediție a manifestării ”Sărbătoarea Cărții”

Publicat în 22.04.2016 la ora 9:45

marsul-cartii-abrud-apr-2016Ceasurile primăverii de ieri, 21 aprilie 2016, au răsunat de glasurile elevilor Liceului „Horea, Cloșca și Crișan” din Abrud, care au dovedit mult talent, cunoștințe bogate și imaginație creativă în timpul activităților de cinstire a Cărții și a prietenilor ei.

Aflată la a treia ediție a acestei manifestări județene, Ziua Cărții și a Bibliotecarului a fost sărbătorită de către elevii și profesorii școlii abrudene printr-o paletă de activități diverse și interesante. De la lecturarea unor texte ale scriitorilor preferați până la activități de recreare a unor opere literare, de la concursuri de cultură generală la redări scenice ale unor secvențe literare, toate momentele i-au captivat pe copii și le-a redat încrederea în ideea că destinul Cărții este nemuritor.

Activitățile au culminat cu tradiționalul ,,Marș al Cărții” la care au participat elevii ciclului gimnazial și elevii claselor de filologie din ciclul liceal. Cu toții și-au arătat astfel susținerea pentru permanența actului lecturii în viața noastră, dovedind încă o dată că școala abrudeană trăiește sub semnul Cărții.

”Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în această activitate: profesorii Marius Mateiu, Bianca Cîmpian, Liliana Onețiu, Angela Sicoe, Felicia Ghiura, Marcel Stan, Beniamin Groza, Cristian Cîra, Leontin Costea, Mirela Cioflica, Mihaiela Oproiu, Alin Bar, bibliotecarul Mariana Bendea și nu în ultimul rând conducerii liceului – doamnei director Mariana Tanțoș și doamnei director adjunct Marcela Martin.” au transmis tuturor reprezentanții liceului din Abrud.

Ovidiu CULDA 

Acest articol a fost citit de 98 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.