abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știri din zonă » Joi la Baia de Arieș Praznicul Nașterii Domnului a pătruns și în sufletul unor persoane mai puțin fericite

Joi la Baia de Arieș Praznicul Nașterii Domnului a pătruns și în sufletul unor persoane mai puțin fericite

Publicat în 21.12.2013 la ora 13:43

spectacol-dedicat-nasterii-domnului-baia-de-ariesJoi, 19 decembrie 2013, la Casa de Cultură din Baia de Arieș a avut loc un emoționant spectacol dedicat Nașterii Domnului care a fost susținut de elevii Liceului „Dr. Lazăr Chirilă” alături de care au participat câțiva dintre cei mai talentați profesori ai aceleiași unități școlare.

Acest spectacol care a umplut sala de spectatori a avut un scop caritabil, pentru de a aduna fonduri din care organizatorii să ofere cadouri persoanelor vârstnice și în suferință din oraș.

A doua zi, o parte din elevi și profesori s-au deplasat la Spitalul de Neuropsihiatrie, Căminul pentru persoane vârstnice, Casa de tip familial “Sfânta Varvara” și la încă 8 familii nevoiașe din localitate unde au oferit cadouri din sumele strânse, aducând mai aproape de sufletul celor mai puțini fericiți spiritul Sfintelor Sărbători.

Cei care au organizat și derulat toate activitățile din cadrul acestui proiect comunitar denumit “Dar din dar cu bucurie” au fost profesorii  Sânziana Vasiu, Cristina Gaidei, Marius Ioan Băieș, Niculina Bârla, Nicoleta Cenan, Mihaela Luca, Rodica Stoina, Paraschiva Goia, bibliotecara Maria Bocșa, cu toții fiind susținuți de directorii Elena Faur, Cristina Boldaș și Primăria Baia de Arieș.

Autor: Ovidiu Culda

Facebook 

Acest articol a fost citit de 662 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.