abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » IPJ Alba a deschis o anchetă în cazul persoanelor din Abrud care susțin că le-ar fi dispărut banii din conturi și că acum figurează cu datorii

IPJ Alba a deschis o anchetă în cazul persoanelor din Abrud care susțin că le-ar fi dispărut banii din conturi și că acum figurează cu datorii

Publicat în 16.08.2017 la ora 19:26

După cum am mai informat, mai multe persoane din zona orașului Abrud, acuză, inclusiv pe rețelele de socializare, că au fost înșelați și că nu mai au banii în conturi, depuși la o cooperativă de credit, dar, în schimb, unii s-au ales cu datorii, în acest caz poliția deschizând o anchetă.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba au declarat, miercuri, că Serviciul de Investigare a Criminalității Economice a deschis o anchetă pentru posibile fapte de înșelăciune, la o cooperativă de credit din județul Alba, ce are mai multe puncte de lucru.

Potrivit sursei citate, ancheta în acest caz este în desfășurare.

”Nu știm câte persoane păgubite sunt și ce prejudiciu este. Urmează să se facă investigații. Până la ora aceasta s-a înregistrat o singură plângere. Ancheta este în desfășurare și s-ar putea să se mai înregistreze pe parcurs. Dosarul este în lucru”, potrivit IPJ Alba.
Pe de altă parte, o persoană, care susține că a fost păgubită, a declarat că a avut un mic depozit la cooperativă și a aflat că are de plătit un credit în valoare de 15.000 de lei.
O altă persoană a declarat că în total sunt circa 50-100 de păgubiți, care așteaptă să vorbească, vineri, cu reprezentanții cooperativei de credit, care vor veni de la sediul din Teiuș, la Abrud.

”Sunt oameni care au avut depozite și s-au trezit cu datorii. De asemenea, sunt oameni care au avut depozite, iar acum au rămas fără niciun leu în conturi. Cel mai mare credit care i s-a făcut unei persoane, din câte știu eu, este 45.000 de lei”, a declarat presupusul păgubit.

Potrivit sursei citate, zeci de persoane au depus cereri la cooperativă pentru lămurirea situației.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1289 ori

Un Comentariu la IPJ Alba a deschis o anchetă în cazul persoanelor din Abrud care susțin că le-ar fi dispărut banii din conturi și că acum figurează cu datorii

  1. RECTIFICARE Răspunde

    17.08.2017 la 15:47

    Nu este vorba despre o Cooperativa de credit, este vorba despre o Casa de ajutor reciproc(IFN).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.