abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Politică » Ioan Dîrzu, deputat PSD: „Inconsecvenţa şi incoerenţa PNL afectează bunăstarea românilor!”

Ioan Dîrzu, deputat PSD: „Inconsecvenţa şi incoerenţa PNL afectează bunăstarea românilor!”

Publicat în 24.07.2015 la ora 10:30

Ioan-Dirzu-presedinte-PSD-Alba-conferinta-presa-24-oct-2013Reacţia Alinei Gorghiu în disputa privind Codul Fiscal ne demonstrează ce fel de politică face PNL, condus de o tânară căreia i s-a cam urcat dorinţa după putere la cap.

Împreună cu figuranţii pedelisto-penelişti atacă Guvernul, dovedind tot mai mult apropierea de politica băsistă anti-bunăstare! Reamintesc că pentru adoptarea Codului Fiscal, în 24 iunie, 85 din cei 86 de deputaţi PNL prezenţi au votat „pentru”. Alina Gorghiu a absentat de la vot, dar a anunţat înainte de şedinţă că „PNL va vota Codul Fiscal”. Decizia preşedintelui, de respingere a Codului Fiscal (aprobat de Parlament în unanimitate, salutat de mediul de afaceri, apreciat de economişti şi aşteptat de români), devoalează planul ascuns de destabilizare a ţării cu sprijinul tactic al Poliţiei Politice, şi cu concursul unui PNL în derivă. România nu poate ajunge moşia unui preşedinte preocupat de lux şi intrigi politice! Este cât se poate de absurd faptul că cei din PNL îşi renegă propriul vot din Parlament pe Codul Fiscal. Dacă inconsecvenţa şi răzgândelile pe proiecte cruciale pentru ţară reprezintă modul PNL de a face politică, atunci românii au toate motivele să se simtă în pericol de o revenire a liberalilor la guvernare. România este într-un moment foarte bun de creştere economică, iar Codul Fiscal reprezintă şansa de a merge în continuare pe dezvoltare.

Dorinţa avidă de putere, a unor politicieni care pun interesul personal şi de grup mai presus de orice, ei, care şi-au luat ţara înapoi, se joacă acum cu soarta României care încă pătimeşte după aplicarea măsurilor de austeritate promovate de Băsescu şi Boc! Din aceste motive le solicit parlamentarilor liberali din Alba să îşi precizeze foarte clar poziţia faţă de acest pachet de măsuri, pentru corecta informare a populaţiei.  Dacă parlamentarii PNL sacrifică o măsură aşteptată de mediul economic şi de populaţie pentru interesul lor de partid, pot să o facă, dar este cinstit să spună acest lucru. După ce au afirmat cât de bun e Codul Fiscal, care este de fapt liberal, după ce au introdus în programul lor de guvernare cota de 19% ca bază (amendamentul a fost al lor, în Comisia de buget) şi după ce au votat în unanimitate, acum, într-o slugărnicie fără margini, resping, la comanda preşedintelui, dreptul românilor la un trai mai bun. De ce PNL nu a criticat Codul Fiscal până la respingerea sa de către preşedintele Klaus Iohannis? De ce PNL a votat acest Cod Fiscal în lipsa datelor pe care le solicită acum?

Deputat Ioan DÎRZU,
preşedintele PSD Alba

Acest articol a fost citit de 135 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.