abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Inundații pe DN 74 Ciuruleasa – Brad și DJ 750B Vadu Moților – Poiana Vadului

Inundații pe DN 74 Ciuruleasa – Brad și DJ 750B Vadu Moților – Poiana Vadului

Publicat în 15.06.2018 la ora 20:34

Ploaia torențială căzută astăzi a produs mari probleme în Apuseni. DN 74 Ciuruleasa-Brad a fost inundat și DJ 750B Vadu Moților – Poiana Vadului a fost blocat din cauza aluviunilor aduse de pe versanți. La Buninginea, viitura a luat un garaj și o mașină.

A fost rupere de nori în Apuseni. Cantități mari de noroi au fost aduse de apă pe șosea iar pârâul Valea Buninginii s-a umflat, trecând peste drumul de la intrarea din sat. Pompierii au intervenit cu o autospeciala și o motopompă pentru evacuare apei din mai multe gospodării.

Drumul blocat a fost curățat cu două buldoexcavatoare.

Județul Alba se află în continuare sub cod galben de vreme rea. Sunt prognozate averse de ploaie, local 25l/mp, descărcări electrice, izolat grindină, vânt.

Localitățile vizate sunt Aiud, Ocna Mureș, Unirea, Jidvei, Baia de Arieș, Șona, Lupșa, Lopadea Nouă, Cetatea de Baltă, Sâncel, Lunca Mureșului, Mirăslău, Bucerdea Grânoasă, Fărău, Noșlac, Livezile, Sălciua, Poșaga, Hopârta, Mogoș, Rădești, Rimetea, Întregalde, Ocoliș, Râmeț, Ponor; zona de munte de peste cota 1800 m.

Acest articol a fost citit de 611 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.