abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Intervenție a pompierilor militari din Câmpeni pentru stingerea unui incendiu produs la fosta clădire a Liceului Pedagogic din Abrud

Intervenție a pompierilor militari din Câmpeni pentru stingerea unui incendiu produs la fosta clădire a Liceului Pedagogic din Abrud

Publicat în 19.03.2018 la ora 14:13

Astăzi, 19 martie 2018, la ora 00:44, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la acoperișul unei clădiri dezafectate (clădirea fostului liceu pedagogic), pe strada Cetățuii din Abrud.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Stației de pompieri Câmpeni, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Abrud.

Ca urmare a acestui eveniment, au ars material lemnos din alcătuirea acoperișului, planșeul și pardoseală pe o suprafață de aproximativ 100 mp și deșeuri.

S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 40.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 10.000 lei. În urma cercetărilor, s-a stabilit ca și cauza probabilă de incendiu, acțiunea unor persoane iresponsabile.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 982 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.