abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știri din zonă » Intervenție a jandarmilor la Dăroaia pentru a aplana un scandal între doi bărbați

Intervenție a jandarmilor la Dăroaia pentru a aplana un scandal între doi bărbați

Publicat în 30.03.2015 la ora 11:55

jandarmi-amendaUn echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă pentru aplanarea uni conflict izbucnit între doi bărbaţi din satul Dăroaia, comuna Roşia Montană. O persoană a fost sancţionată contravenţional.

Incidentul s-a petrecut duminică, 29 martie, în jurul orei 14.30 şi a fost semnalat prin apel la 112. Un bărbat a solicitat ajutor deoarece, în timp ce se afla la plimbare cu soţia şi fiica, a fost agresat verbal de un cunoscut.

Un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Roşia Montană a intervenit şi a constatat că motivul conflictului a fost încălcarea unei înţelegeri, cel agresat verbal reproşându-i celuilalt că nu a efectuat o muncă pentru care îl plătise deja. La rândul său, agresorul a reclamat faptul că termenii înţelegerii au fost stabiliţi profitându-se de starea sa de ebrietate, existând o mare discrepanţă între suma plătită şi volumul lucrării de efectuat. Drept urmare, în momentul în care cei doi s-au întâlnit întâmplător pe stradă s-au certat până când au intervenit jandarmii şi au prevenit apariţia unor fapte mai grave.

Principalul vinovat a fost identificat ca fiind A.S.P. ( 30 de ani ), i s-au expus prevederile normei legale pe care a încălcat-o şi, potrivit acestora, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.

Acest articol a fost citit de 159 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.