abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știri din zonă » Intervenție a jandarmilor din Câmpeni la Roșia Montană, pentru aplanarea unui conflict izbucnit între doi soți din cauza unei sobe

Intervenție a jandarmilor din Câmpeni la Roșia Montană, pentru aplanarea unui conflict izbucnit între doi soți din cauza unei sobe

Publicat în 08.01.2020 la ora 12:30

Un echipaj de jandarmi din cadrul  Detașamentului de Jandarmi Câmpeni, a intervenit în localitatea Roșia Montană, în urma unui apel la 112, într-un caz mai neobișnuit.

O doamnă a solicitat intervenția forțelor de ordine, ieri, 7 ianuarie 2019, în jurul orei 21:30, deoarece soțul acesteia, un bărbat de 41 de ani, nu dorea să pună mai multe lemne pe foc pentru ca, copiii familiei să se încălzească.

Jandarmii ajunși la domiciliul familiei, au încercat să  discute cu bărbatul, dar acesta, aflându-se într-o vădită stare de ebrietate a devenit recalcitrant, amenințând  și aducând injurii forțelor de ordine. La solicitarea jandarmilor de a se legitima, bărbatul a devenit mai agresiv, continuând să-și manifeste nemulțumirea.

Persoana  a fost sancționată în baza Legii nr. 61 din 1991,  cu amenzi în valoare totală de 1.500 de lei, pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora și pentru refuzul de a furniza date pentru stabilirea identități sale.

Acest articol a fost citit de 1125 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.