abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știri din zonă » În zileie de 22 și 23 iulie 2019 va avea loc cea de-a VII-a ediție a Maratonului „Pachamama Roșia Montană”

În zileie de 22 și 23 iulie 2019 va avea loc cea de-a VII-a ediție a Maratonului „Pachamama Roșia Montană”

Publicat în 15.04.2019 la ora 20:51

În zilele de 22 și 23 iulie 2019, în Munții Apuseni, la Roșia Montană, se va desfășura cea de-a VII-a ediție a Maratonului Pachamama Roșia Montană, un eveniment care îmbină pe lângă partea sportivă și pe cea ecologică, pe cea cultural-artistică și pe cea socială.

În cadrul evenimentului, cei prezenți se vor putea bucura, pe lângă concursul de alergare propriu-zis și de ateliere de creație pentru copii, concerte, dar și vizite la monumente naturale din zonă.

“Dragi alergători, iată programul complet al Roșia Montană Marathon 2019! V-am pregătit un week-end cu multe activități care să vă ofere multă energie, bucurie și reconectare cu voi înșivă și cu natura.

Începem vineri, 21 Iunie, dis de dimineață (ora 6:00) cu cea de-a treia ediție a Ultramaratonului ”Alerg la Strălucirea Soarelui”, organizată în parteneriat cu Stefan Decebal Achim.

Continuăm de la Căminul Cultural din Piața Centrală a Roșiei Montane cu oferirea kit-urilor între orele 16:00-24:00.

De la ora 17:00 sunteți așteptați la Simpozionul Pachamama Romania ‘Fii Parte din Schimbare’ cu Daniel Diaconu.

La 19:00 Lidija Mitrojevic vă va oferi un program de Zumba și reconectare la spiritul naturii

De la 20:00 sunteți invitați la Căminul Cultural pentru Ședința tehnică, iar de la 21:00 aveți proiecție de film ”Povestea Roșiei Montane”

Ziua de Sâmbătă, ziua concursului, începe la ora 6:00 când vă așteptăm la zona de Start pentru kit-uri.

La 7:00, Lidija vă va oferi 15 minute de încălzire pe ritm de Zumba.

La 7:30 doamna Constantina Dita, ambasador al Rosia Montana Marathon, va da startul prin telefon probelor de Maraton și Semimaraton. La 7:45 urmează startul Crosului AQUA Carpatica, iar la 8:00 pornim în Drumeția Interconectivității.

Ziua continua de la ora 12:00 cu Atelierul de creație pentru copii cu Eliza Trifan și #IoanaTomescu , iar de la 14:00 avem Pasta Party.

La ora 16:00 dăm startul mult așteptatei Curse a Copiilor, iar de la ora 17:00 continuăm cu un concert de suflet al elevilor Rareș Andrei Păuna și Bianca Lupșă. Continuăm momentul artistic cu Spectacolul de muzică și dansuri populare al Ansamblului Popular Bucium.

La 19:00 avem Premierea, iar de la 22:00 socializăm, cântăm și ne relaxăm în jurul Focului de tabără de la Tăul Brazi.

Duminică începând cu ora 9:00 avem vizite la Galeriile Romane și Traseu ghidat, iar de la 11:00 Întâlnire cu reprezentanții proiectelor locale.

Vă așteptăm în perioada 21-23 Iunie să ne bucurăm împreună de un weekend de poveste la Roșia Montana!
Descoperă Traseul spre Inima ta!”

Facebook 

Acest articol a fost citit de 41 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.